20 ינואר 2018,יום שבת

___
___
___

Twitter icon
Facebook icon
Google+ icon
YouTube icon
 

טיפוח ויופי

במשגב והסביבה

הטיפים של ביוטיקייר: טרקוטה - ניחוח מאפה על שידת האיפור....

Share

הטיפים של ביוטיקייר: טרקוטה - ניחוח מאפה על שידת האיפור....

למי שמכירה את עולם הקרמיקה וכלי החרס – הביטוי "טרקוטה" – "אדמה אפויה" – אינו זר. מדובר באותו חומר קשיח בעל גוון כתמתם, המשמש בין היתר ליצור רעפים ואבני בניה איכותיות. במהלך היצור הטרקוטה למעשה נאפת בתנור.
תהליך זה נכנס לאחרונה גם לעולם היופי, עם השקתם של "סמקי הטרקוטה" – סמקים אשר מיוצרים בטכנולוגיה של אפיה במקום דחיסה – טכנולוגיה זו מאפשרת ריכוז פיגמנט גבוה יותר ואפקט ברק עז מאוד ועמיד למשך זמן רב.
בטכנולוגיה החדשה המרכיבים נאפים בתנור בחום של 60 מעלות צלזיוס במשך כשעה. האפייה מבטיחה שמירה על החומרים הפעילים ועל תכונותיהם, והתוצאה היא מרקם נוח וקל לשימוש.
סומק רגיל, לעומת זאת, עובר תהליך דחיסה, תהליך זה פוגע בברק הפיגמנט ובמרקמו ועל כן רוב הסמקים הרגילים אינם מבריקים ומרקמם יבש. תהליך האפייה של הסמקים שומר על רעננות הפיגמנט וריכוזו ועל כן מרקם הסומק רך ונעים, הפיגמנט חזק והברק יוצא דופן.
הסומק מורכב משני גוונים שונים האפויים יחד היוצרים מראה "שיש" מרהיב, שני גוונים אלו יוצרים גוון עשיר וייחודי אשר לא ניתן להגיע אליו בסומק חד גוני.
ייחודיות נוספת של סמקים אלו היא שניתן להשתמש בהם לא רק כסמקים אלא גם כ"שימרים" ליצירת הברקות וגם כצלליות מרהיבות, וזאת על ידי שימוש במברשת רטובה.
חשוב מאוד שהסומק טרקוטה שאתן רוכשות לא יכיל חומרים משמרים מסוג פרבנים, שיהיה בעל אופי מינרלי ושלא יכיל טלק (לצורך ריכוז גוון מקסימלי).
 
 
מחיר: 8.90 ₪
להשיג בלעדית ברשת חנויות ביוטיקייר.
 

לפרטים נוספים על Beautycare>>

קטגוריה: 

הוסף תגובה

randomness